thumbnail_IMG_0228-5_edited.jpg
thumbnail_IMG_0228-5_edited.jpg

Caroline Franklin - 

LysAnde

Mitt namn är Caroline Franklin och jag erbjuder ASK-healingbehandlingar och mediala vägledande samtal.

Genom att arbeta som en kanal för energi och information, ett medium, är min ambition att möta dig där du befinner dig just nu och stötta dig att komma vidare på olika plan. Det kan vara genom att arbeta med att lösa upp gamla mönster, få vägledning i olika valsituationer, komma i kontakt med bortgånga eller guider, ta emot andliga aktiveringar och initieringar och mycket mer! Läs mer om mig längre ner på sidan. 

 

ASK-healingbehandling

ASK står för att healingen jobbar på Andens, Själens och Kroppens nivå och är en omfattande behandling där jag först gör en diagnosreading över de tre nivåerna, därefter jobbar healingenergin för att stötta, lösa upp och aktivera det som är aktuellt för dig, just där och då. Det kan jobbas på allt ifrån gamla fysiska skador, känslomässiga ”blockeringar”, chakrabalansring, justering av kundalini, överföring av nya eteriska kroppar, andliga initieringar, aktivering av nya chakran mm. Ofta kan du även få budskap från nära och kära på andra sidan eller från dina guider.

Under hela behandlingen berättar jag för dig vad som händer och vilken information jag får till mig, vilket gör att du får möjlighet att reflektera, bolla och bearbeta det som kommer fram. Via min kanal, ASK-källan får du också alltid med dig något att själv arbeta vidare med och en ASK-healingbehandling ska du se som en del i din process, en skjuts framåt! (90 min, 1111kr).

 

Mediala vägledande samtal

I ett medialt samtal tonar jag in på dig och din energi för att kunna stötta dig i de frågor och funderingar du har. Jag kanaliserar all information medialt och ofta kommer det besök från andra sidan för att stötta och lämna budskap till dig. Du kan komma av ren nyfikenhet eller med något som du vill få vägledningen runt och bearbeta! (60 min, just nu 777 kr!)


Jag brinner för att kunna stötta och inspirera dig att utvecklas både andligt och personligt för att bli en helare version av dig!
Genom mina mediala förmågor kanaliserar jag information om vad du kan behöva jobba med för att komma vidare, olika andliga aktiveringar och initieringar, budskap från andra sidan samt helande livsenergi som stöttar dig i din självläkningsprocess både fysiskt, känslomässigt och andligt!

Min bakgrund

Jag har under drygt fyra år aktivt arbetat med att utveckla och arbeta med mina mediala förmågor genom utvecklingcirklar och gått en utbildning under 1,5 år till certifierad ASK- healer med yrkesinriktning samt startat min verksamhet, LysAnde!
Sedan tidigare är jag även utbildad inom reiki-healing steg 1 och 2 samt sedan 20 år diplomerad massör. Jag är även undersköterska och har arbetat med omvårdnad i 10 år samt sedan 8 år verksam som examinerad studie- och yrkesvägledare med kunskaper inom coachning, lösningsfokus och samtalsmetodik.

.

Jag kommer framförallt att vara på The Lighthouse på fredagar och du bokar mig för samtal och behandling på telefon 072-303 41 40 

Välkommen!