top of page

lör 11 maj

|

The Lighthouse Åsa

Åsa - Hitta ditt livs högsta syfte! Sommarkurs med Helena-Magdalena

Välkommen till vår nya filial The Lighthouse Åsa med en av Hallands vackra sandstränder, sanddyner och underbar strandpromenad. Huset där vi har kursen har också en underbar pool, så kom i håg badkläderna! Välkommen!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Åsa - Hitta ditt livs högsta syfte! Sommarkurs med Helena-Magdalena
Åsa - Hitta ditt livs högsta syfte! Sommarkurs med Helena-Magdalena

Tid och plats

11 maj 2024 10:30 – 12 maj 2024 16:30

The Lighthouse Åsa , Sörviksvägen 12, 439 54 Åsa, Sverige

Om evenemanget

The Lighthouse Åsa! 

Med en av Hallands vackra stränder, sanddyner eller klitter som det heter här, en vacker strandpromenad och halländska natur. 

Huset där vi bedriver verksamhet är stort och rymligt med en härlig avskild trädgård, med pool. Så ta med dig badkläderna! 

Denna kurs har blivit fullbokad de senaste åren så vänta inte för länge med anmälan. 

Varmt välkommen till Åsa! 

Hitta ditt livs högsta syfte! 

Denna kurs ger det bästa av de kurser jag arbetat med genom åren; 

Astrologi, astronumerologi, aktivera ditt högre medvetande, lär dig kanalisera, mysterieskolan och attraktionslagen. Det blir en unik helg fylld av visdom och mystik! 

Under denna sommarkurs kommer vi ha fokus på vilka vi är och vad vårt högsta syfte är! 

Låt dig inspireras av vårt underbara The Lighthouse granne med havet på vackra Västkusten. Vi har kursen delvis inne och delvis uti i grönskan eller på stranden <3 

Vi har alla en unik själskod. Genom att vi ser i våra horoskop, vår astronumerologi och vårt heliga kontrakt så kan vi få en djupare förståelse för vilka vi är och vilka som är våra starkaste egenskaper. Vi kommer gå igenom och lära oss mer om: 

Astrologi – vår triad (Solen, Ascendenten och Månens placeringar)

Astronumerologi 

Vi kommer även aktivera vårt högre medvetande och stärka kontakten med vår andliga ledare genom meditationer, så att vi själva kan vara i vår egen själsliga kontakt. 

Vi kommer följa mystiken bakåt i tiderna och göra tidigare-liv-meditationer för att få en djupare kontakt med vår själsliga visdom. När vi får en större förståelse för vår själs visdom så kan vi återaktivera de kunskaper vi har haft. Vi kommer lära oss att se den röda tråden i vårt heliga kontrakt, så vi bättre förstår vilka vi verkligen är. 

Detta blir en underbar sommarkurs då vi lär känna oss själva på ett djupare och mer spirituellt plan. Vi kommer göra meditationer och övningar för att stärka vår intuition och lära oss att guidas av vår intuition. Den aktivering vi gör bidrar till att vi lever vårt heliga kontrakt så som det var menat att vara i detta liv. 

Astrologi - elementen - stjärntecken - astronumerologi - själarna på jorden nu - aktivera ditt högre medvetande - meditation 

Om The Lighthouse: 

The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. 

Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768–904 906 eller mail info@helena-magdalena.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55 

Anmälan: 

Kurspris: 3 500: - inkl. all fika 

Anmälningsavgift är 1000: - och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com 

Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall.  

Övernattning: 

Vi har möjlighet att låta sex personer övernatta i huset Åsa för 550:-/natt inkl frukost.

Då bor du i delat rum i huset. I samband med anmälan är det bra om du även meddelar om du vill övernatta. 

 

Om du önskar bo i eget rum, så rekommenderar vi att du söker på boende Åsa eller Kungsbacka själv. Bland annat så finns trevliga Hotell Halland i Kungsbacka. https://www.hotellhalland.se/ 

Hitta hit: 

The Lighthouse Åsa ligger på Sörviksvägen 12 i Åsa utanför Kungsbacka. 

Det går tåg till Åsa station eller buss 732 till Åsa centrum 

Det finns parkering vid huset 

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare, hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara.

Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland, Portugal och Grekland.

Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och astrolog.

Helena-Magdalena har alltid brunnit för att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utveckla sin fulla potential och att förstå sitt livs högre syfte.

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Under 2022 gav hon ut böckerna Lev i ljuset - lär dig kanalisera och Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte på Vattumannens förlag.

Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och tre dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och i Åsa.

Biljetter

 • Sommarkurs Helena-Magdalena

  3 500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälningsavgift

  1 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning

  Kursen ska slutbetalas 31/5

  2 500,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page