top of page

lör 17 sep.

|

Voula

Athens - into the mystics Acropolis, Eleusis, Delfi 2022

Här kan du läsa om vår magiska kurs/resa i Aten med omnejd i september 2022

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Athens - into the mystics Acropolis, Eleusis, Delfi 2022
Athens - into the mystics Acropolis, Eleusis, Delfi 2022

Tid och plats

17 sep. 2022 22:00 – 24 sep. 2022 12:00

Voula, Leof. Kon/nou Karamanli 21, Voula 166 73, Grekland

Gäster

Om evenemanget

OBS!! 

Ny info gällande 2022 års resa!!

Jag och Sofia håller på för fullt med planeringen nu!  

Det är datumet 17 - 24 september som gäller! 

Grekland håller på att starta upp sina hotell och verksamheter efter flera år med tuffa restriktioner! Så vi planerar för fullt! Men vi kan nu börja ta emot anmälningar igen. Sen får vi alla vara beredda på att det kan bli snabba förändringar och då får vi vara flexibla. 

Då allt är väldigt osäkert fortfarande i Grekland så kommer vi också att få planera resan därefter. 

Vi kommer att bo i Aten hela vistelsen, förutom en natt då vi övernattar uppe i Delfi. Rundresan med Delfi och Meteora får vänta till 2023. 

Vi kommer meditera på stränderna och njuta av gemenskap och medial utveckling. 

Vi kommer besöka Akropolismuseet och självklart vackra Akropolis med sitt Parthenon och äta middag på en rooftop i Plaka när mörkret faller och Akropolis tänds upp. 

Vi kommer också besöka Agoran, Plaka och Monistraki där vi kan se Zeus tempel, Vindarnas torn och Haydens Library. 

Vi kommer besöka den sista Ancient Mystery School i Eleusis. 

Med stor sannolikhet kommer vi också kunna resa upp till magiska, spirituella Delfi över dagen och vandra på den antika tempelplatsen. Vi kommer övernatta i Delfi en natt och besöka den vackra tempelplatsen i Delfi. På morgonen efter åker vi upp till Coryican Cave, grottan där oraklen satt i flera hundra år innan de flyttade ner till Apollons Tempel på tempelplatsen i Delfi. 

Vi hoppas även att vi kan besöka den vackra ön Aegina, med sitt vackra Aphaias tempel och spökstaden Palliachora. Och ett besök vid klostret och den vackra katedralen Agios Nectarios, mirakelns helgon. 

Däremellan så solar och badar vi, äter god mat och njuter i varandras sällskap! 

Dock kommer vi med stor sannolikhet inte kunna genomföra den planerade rundresan, då läget i Grekland är i återöppnande och det är mycket vi inte känner till. 

Så vi kommer ta emot en mycket liten grupp i år, så vill du resa med så kontakta mig snarast. 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena & Sofia-Magdalena 

Vi får alla fortsätta hoppas på att vi snart möts i vackra Atena 💙🙏🏻 

Utveckla ditt medvetande och hitta ditt livssyfte! 

Är du beredd på att utveckla ditt högre medvetande och verkligen bli den du är ämnad till att vara den du verkligen kom till denna värld för att vara? Vill du öppna upp så du kan ta emot information från det som finns bortom? Vill du vara en människa som förnimmer framtiden, kan utveckla ett större minne, vill kunna utveckla förmågor som du inte trodde du hade? Vill du verkligen lära dig attraktionslagen till att alltid skapa det du föreställer dig? 

Följ med på en livsförändrande resa till magisk Aten med omnejd och arbeta med din personliga och andliga utveckling. Varmt välkomna till en magisk vecka i vackra Aten. Energierna över Grekland är mycket speciella med höga frekvenser. Här har mycket av vårt nuvarande samhälle skapats som tex demokratin. Här finns en gedigen antik historik med Grekiska Gudar och Gudinnor, tempel, Atens antika Mysterieskola och mycket mer. 

Mer info om schema mm kommer efter texten! 

Lördag 17/9

Ankomst till Aten. Vi vill gärna att alla samlas senast lördagen den 17/9 i Voula, Aten så att alla kan delta vid välkomstmiddagen på Emmantina den 18/9. 

Söndagen 18/9

Under söndagen så är det fri tid med sol och bad innan vi samlas framåt kvällen för välkomstmiddag och presentation. 

19: 00 Välkomstmiddag på Emmantina Rooftop i Glyfada (vi åker dit tillsammans från Voula). Vi njuter av en av alla vackra solnedgångar över Aten och Aegean Sea och landar in i en underbar vecka som vi alla ska uppleva tillsammans. 

Måndag 19/9 : Mysterieskolan i Eleusina 

Vi samlas på hotellet, efter frukost kl 9. Vi tar taxibilar som tar oss till Mysterieskolan i Elusina. Denna fantastiska plats som var den sista Mysterieskolan i Europa. Här finns resterna kvar av den skola där bland annat Aristoteles och Platon var aktuella. Där mediterar vi, ser oss omkring, besöker museet, därefter tar vi lite lunch i Eleusina och åker därefter gemensamt till Aten. 

Vi kommer besöka Atens stolthet; Akropolis och Akropolismuseet. Vi strövar runt i Plaka och Monastriaki och äter middag på någon mysig roof-top och ser ett vackert upplyst Akropolis och därefter åker vi tillsammans, i taxi, tillbaka till Voula. 

Tisdag 20/9: Aegina island 

Tidig morgon tar vi taxi till Pireus och färjan ut till Aegina. När vi kommer fram så åker vi först till det vackra klostret och kyrkan Agios Nectarios, kyrkan för mirakel. 

Därefter stannar vi vid resterna av den Mystiska spökstaden, Paliachora, där invånarna bodde inne i berget och byggde 365 kyrkor som skydd på berget. Några av kyrkorna finns kvar. 

Därefter fortsätter vi upp till Temple of Aphaia som ligger på berget med en magnifik utsikt över Aegina, Aegean Sea (där det är fullt av deliner) och Aten. 

Efter utflykten på berget tar vi oss tillbaks till Aegina town för att bada och besöka Apollos tempel vid Colona nere i hamnen. Sen är det dags att ta färjan tillbaka till Aten. 

Onsdag 22/9 

Efter två intensiva dagar har vi i dag en ledig dag för att ladda batterierna inför Delfi. 

Den som vill kan vara på stranden. Eller gå till Glyfada som ligger i närheten för shopping och lunch. I dag får man göra precis vad man vill. 

Torsdag 23/9: Vilodag 

I dag reser vi upp till vackra Delfi som ligger på sluttningarna av Mount Parnassos 25 mil från Aten. Vi åker först taxi och sen buss. 

Väl på plats besöker vi den magnifika tempelplatsen och Apollons tempel. Atenas tempel ligger vackert i sluttningarna på andra sidan vägen. Museet i Delfi är väl värt ett besök och där finns bland annat The Chariot statyn, som är Vagnen i tarotkorten. 

Efter härliga timmar på tempelplatsen så tillbringar vi kvällen i vackra Delfi. Med meditation i skymningen. Vi övernattar i Delfi. 

Fredag 24/9:

Equinox 

Vi äter frukost och sen blir vi upphämtade i taxibilar och åker längre in i bergsmassivet för att ta oss till Corycian Cave uppe på bergets sluttning. Vi vandrar den dryga kilometern upp för berget. 

Vi plockar med oss vackra blommor till grottan och väl på plats så håller vi en meditation och ritual inne i grottan för att minnas svunna tider. 

Efter besöket i grottan åker vi tillbaka till Delfi för lunch. 

Därefter tar vi bussen tillbaka till Aten. 

Lördag 25/9: Aten 

Morgonmeditation på stranden och vi njuter av den sista dagen i vackra Voula. 

På eftermiddagen reser vi åter in till Aten om det är någon som vill passa på.  

(Reservation för ändringar i programmet) 

OBS! Ta med en mindre väska för övernattning i Delfi

Kursansvariga: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och Sofia Dakouglou

VIKTIG INFO: 

Med anledning av förändrade priser så har vi behövt justera priserna något inför kurs i september 2022 

Pris för kurs: 4 999: - 

Utflykter mm på plats ca 350 € (betalas kontant i euro på plats till Sofia, då Grekland är ett land där det meste betalas i kontanter, Sofia sköter betalning för taxi- och bussresor, inträden mm) 

Detta ingår i de 350 € 

Välkomstmiddag på Emmantina Rooftop i Glyfada 

Taxi tur och retur till Eleusina, inträde till Ancient Mystery School

Resa tur och retur till Aten, inträde till museér och tempel 

Färja tor Aegina, taxi på ön, inträde till Temple of Aphaia

Resa tur och retur, taxi och buss till Delfi. Inträde till tempelplatsen och muséet. Övernattning på hotell i Delfi. Taxi tur och retur till Corycian Cave 

Anmälningsavgift: 2000: - snarast för att reservera din plats, begränsat antal platser! 

Anmälan senast 15/6 

Slutbetalning senast: 1/8

OBS! När du är anmäld så vill vi gärna att du kommer med i vår grupp: https://www.facebook.com/groups/151442607028678

OBS! Om vi inte kan genomföra alla utflykter så återfår ni resterande. Men det är bättre att alla har med sig kontanter för alla utflykter mm, då grekerna vill ha betalt i kontakt och Sofia ser till så att det blir rätt. 

Kursavgift återbetalas i speciella fall tex sjukdom, annars har du tillgodo vid annan kurs. I övrigt se till så din hemförsäkring täcker din ev avbokade resa. 

Vi har reserverat hotellrum till oss på Parthenis i Voula, så hotellrummet bokas av Helena-Magdalena, betalning sker på plats. Pris: ca 55 € /natt i enkelrum ca 

Flyg bokar du själv - sök gärna resa här: www.momondo.se 

Flygbuss till hotellet är buss X96 och den stannar utanför hotellet i Voula. 

Taxi kostar ca 40€ om du kommer på dagen (dubbel taxa på natten)  

Vart efter du betalar in anmälningsavgift så kom gärna med i vår Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/151442607028678

För frågor och anmälan kontakta Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt på info@helena-magdalena.com 

Varmt välkomna till en magisk resa i templen, mystiken, magiken i Aten med omgivningar. 

Betalning sker via Swish eller bankgiro, men kontakta mig först så du får bekräftelse på att det finns platser kvar! 

Om du är företagare så kan du dra din resa då vi kommer ha konferensprogram på resan. 

Om du är företagare som vill ge möjlighet att ge ”prova-på” av olika energibehandlingar kontakta Helena-Magdalena snarast. 

För praktiska frågor gällande det som sker i Aten svarar Sofia bäst på frågor, hon finns med i vår grupp på Facebook. 

Varmt välkomna! 

Varmt välkomna önskar Sofia Dakouglou och Helena-Magdalena Ivekrans 

OBS! 

Vi är inte på något sätt reserrangörer, vi erbjuder en kurs i personlig utveckling på plats i Aten. 

Hotel och flyg bokas av varje deltagare separat. 

(Anmälningsavgiften återbetalas inte, då vi har administrativa kostnader för hotellbokning, bussbokning, planering mm.)

Vi reserverar och även för att vi behöver vara minst 8 delägare för att kunna genomföra kursen.

Det finns två olika resor med vi brukar arrangera. Dels denna med Aten, Akropolis, Eleusis, Aegina och Delfi. Sen har vi en rundresa upp till Delfi och Meteora med Agistri och Aegina 

länk till den: https://fb.me/e/3cgydiNyQ  OBS! Rundresan arrangerar vi först 2023 på grund av att vi behöver ha lite bättre förutsättningar för att planera den i god tid. 

Helena-Magdalenas upplevelse Av Aten: 

Denna text ligger kvar sen den allra första resan <3 

Två gånger har jag åkt ner till Aten för att besöka min fina vän Sofia. Tillsammans med min fina vän Sofia och hennes barn har jag fått möjlighet att besöka alla magiskt, vackra platser i och runt Aten. Energierna och frekvenserna är oändligt höga och jag har aktiverats upp på väldigt höga nivåer. Det har inneburit att jag varje gång när jag kommit hem har förändrats mitt liv totalt. 

Innan förra sommaren hade jag medial utveckling och min medhjälpare Helen säger att hon ser som en stor man, en mästare i ljusblått, står bredvid och är så tacksam att jag ska komma till Aten. Jag går hem och bokar biljett och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får. 

Jag reser ner, sitter med min fina vän Sofia på stolen på terrassen och får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten. 

Under tiden jag är där får jag till mig hela min andra bok. Som att en röst talar till mig och ger mig alla ord som ska skrivas till människorna. 

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten. 

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som är astrolog så blir Aten mitt naturliga andra hem. 

Förra sommaren reste vi till Poseidons tempel, långt upp på klipporna, över havet kändes det som att energierna strömmade så starkt igenom oss. Med en oändlig ödmjukhet strå vi på klippan och blickar ut över havet så som Gudarna gjort för länge, längesen. 

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som är helande och läkande. 

Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis? 

När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Till och med så min dator börjar spela Youtubeklipp med Barbara Marciniak. 

Jag har fått till mig att jag ska hålla resor till Aten för personlig utveckling. Jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar. 

Resan till Aten kommer föra oss alla upp på mycket högre frekvenser och vi kommer bli aktiverade till att utveckla våra högre medvetande. Detta kommer innebära att vi alla förstår, i djupet av vår själ, att allt som finns är den fria viljan och den fria tanken – tanken är skapande och vi är alla kreativa skapare till vår framtid! Det finns inget vi inte kan göra eller vara när vi öppnar upp vår aktivering. 

Vi kommer alla kunna telepati, visualisering, vi kommer alla kunna förnimma framtiden och väldigt viktig information för oss och andra människor. 

Framtiden är vår och vi kan alla vara kreativa medskapare till vår egen framtid. 

Vi kan alla förnimma och få ner viktig information för vårt eget och andras växande och utveckling. 

Människan står inför stora förändringar nu när vi lämnar den fyrkantiga tredje dimensionen och går vidare upp i medvetenhet till femte dimensionen. 

Det kommer krävas att vi förändrar vårt sätt att se på och förstå Universum och använda Universums naturlagar. Det är dags för oss alla att vakna upp och leva i medvetenhet. 

När vi väljer att leva som medvetna skapare till vår egen framtid och samarbetar med dessa höga energier så kommer våra själar kunna ta emot information från helt andra dimensioner. 

När vi vill göra detta så kommer våra själar komma i kontakt med andra dimensioner. Vi lär oss hur tankens kraft verkligen fungerar och frigör oss ifrån en mängd felaktiga mentala programmeringar. 

Vi blir fria och förstår att vilja är fri! Vi kan göra vad vi vill och det är tankarna som skapar. 

På resan kommer vi meditera och få ta del av information på väldigt höga frekvenser. 

Vi kommer åka till kraftplatser med mycket höga energier och vibrationer. Vi kommer arbeta med oss själva och vår personliga utveckling i oerhört vackra miljöer. Vi kommer ha lata stunder på stranden och Aten är fortfarande sommarvarmt och havet är underbart att bada i. 

Vi kommer gå ut på mysiga krogar och äta middag tillsammans. Vi kommer ha ”prova på” av olika energibehandlingar. 

Vi kommer besöka Akropolis, det heliga, antika området i centrala Aten där Parthenon vilar på sin klippa. 

Vi kommer vandra på platsen där den sista antika Mysterieskolan var belägen, ruinerna finns kvar och det är väldigt speciella energier på platsen. Vi kommer resa till Korint, där Korintierbreven ur Bibeln, skrevs. Där kommer vi vandra runt i den vackra Tempelstaden och vi åker även upp på berget där Aphrodites Tempel är beläget. 

Vi kommer besöka butiken, där jag och Sofia var ”väntade” för att komma och hämta en symbol för ett par år sedan. Vi kommer Även träffa Kostas, mannen som fått information uppifrån om att vi var på väg. Vi kommer vandra i tidlösa Delphi och här är så speciella energier så det känns som man blir helt tidlös. 

Vi kommer meditera tillsammans, bland annat kommer vi aktivera vårt högre medvetande i Plutoniums grotta på Mysterieskolan. Det är en aktivering/initiering som ökar vårt högre medvetande och förbinder oss med den högsta källan

Varmt välkomna till oss, vi väntar på stranden i Atena! 

Dela detta evenemang

bottom of page