top of page

tors 15 apr.

|

The Lighthouse Onsala

Fullbokad! Lev i ljuset - medial cirkel

Nu möts vi återigen i vår underbara mediala cirkel! Vi mediterar och gör olika mediala övningar tillsammans. Vi har även fokus på månens olika energier och mediterar i nymåne och fullmåne.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullbokad! Lev i ljuset - medial cirkel
Fullbokad! Lev i ljuset - medial cirkel

Tid och plats

15 apr. 2021 18:30 – 10 juni 2021 20:30

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Lev i ljuset – medial cirkel på The Lighthouse!    Varmt välkomna till nya Lev i ljuset-kvällar på The Lighthouse.

Alla kvällar kommer innehålla meditationer och medial utveckling.

Följande kvällar är det cirkel:

15/4

OBS denna kväll är vi på Fjärås Bräcka under ledning av Marie från I sann anda. Vi blir runtvisade på Fjärås Bräcka, vi får känna in Ley Linen från Glastonbury kommer in och vi kommer meditera i Maria Magdalena portalen. Denna kväll ligger inte med i cirkelns pris, utan betalas separat vid anmälan. 

OBS!! Denna kväll är separat anmälan till, skicka mess till Helena-Magdalena på 0768-904 906 för anmälan! 

Torsdag 29/4

Denna kväll mediterar vi i fullmånens energier. Det är superfullmåne i Skorpionen den 27/4 och vi använder denna kväll till att fullborda och släppa taget om det vi behöver avsluta i våra liv. Vi mediterar och gör övningar i kanalisering.

Torsdag 13/5

Denna kväll använder vi nymånen i Oxen till att meditera och sätta nya gynnsamma mål för oss själva. Vi mediterar i kristusmedvetandet denna kväll och guidas av Maria Magdalena. Vi gör även olika mediala övningar.

Torsdag 27/5  Vi möts återigen i fullmånens sken, denna vackra fullmåne i Skytten med total månförmörkelse är starten på eclipserna som är nu och avrundas den 10/6 vid nymånen i Tvillingarna med delvis solförmörkelse. Det är en starkt transformerande tid och vi mediterar och guidas framåt genom eclipsetiden. Vi gör även olika mediala övningar.

Torsdag 10/6  Vi möts i nymånens sken, nymåne i Tvillingarna och slutet på eclipseperioden. Vi mediterar och guidas framåt i livet, med nya intentioner och drömmar!

Vi gör olika övningar i kanalisering tillsammans.

Alla kvällar möts vi på The Lighthouse, om det är fint väder går vi tillsammans ner till Kyrkans Ängar för meditation och övningar. Ta gärna med något att sitta på och varma kläder. Vid sämre väder är vi inne på The Lighthouse.  Kaffe, the, frukt och fika ingår.

Priset är 1200: - för alla fyra gånger (kvällen vid Fjärås Bräcka betalas utanför detta pris)  Begränsat antal deltagare så först till kvarn.    Anmälan senast 15/4

Ljus och kärlek,  Helena-Magdalena

Biljetter

  • Medial cirkel vår 2021

    1 200,00 kr
    +30,00 kr serviceavgift
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page