top of page

lör 21 aug.

|

The Lighthouse Onsala

Fullbokad Medium utbildning Anna-Lena Vikström - steg 3

1-årig (4 helger) mediumutbildning för Anna-Lena Vikström på The Lighthouse Onsala

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullbokad Medium utbildning Anna-Lena Vikström - steg 3
Fullbokad Medium utbildning Anna-Lena Vikström - steg 3

Tid och plats

21 aug. 2021 10:00 – 22 aug. 2021 16:30

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Om evenemanget

ETTÅRIG MEDIUMUTBILDNING FÖR ANNA-LENA VIKSTRÖM  

Nu välkomnar vi åter igen Anna-Lena Vikström till oss här på The Lighthouse. Anna-Lena kommer under 2021 hålla en mediumutbildning här. Begränsat antal platser!

OBS!! Denna kurs är fullbokad med rådande rekommendationer från FHM. Om du är intresserad av att vara med så skicka sms till Helena-Magdalena, 0768 - 904 906,  och sätt upp dig på kö-lista, så kan du få en plats om restriktionerna lättar innan kursstart. 

Tider varje helg är: 

Lördag 10 - 18 - söndag 10:00 - 16:30 

13 – 14 mars 2021

FÖRSTA KURSHELGEN – ANDEVÄRLDEN

I början av kursen berättar jag om vad som är speciellt för den tradition av medium som fanns förr i Norden. Man räknade med att våra förfäder och den andliga världen levde sida vid sida med oss och ordet medium fanns inte.

Du får använda den intuitiva och mediala förmågan som man gjorde för tusen år sedan, men på ett sätt så att de kan användas mitt i det moderna livet.

Det är viktigt att det blir en bra stämning utan prestation på en kurs i medial utveckling, för man utvecklar bäst sina förmågor i en miljö där man vågar prova och se vad som händer utan prestation och krav och jag försöker att skapa en sådan stödjande miljö på mina kurser.

Under denna kurshelg är temat hur man tar kontakt med andevärlden och döda anhöriga. Du lär dig att hitta dina egna starka begåvningar som gör att du lättast får kontakt.

22 – 23 maj 2021

ANDRA KURSHELGEN – FÖRDJUPAT MEDIUMSKAP

Under denna kurshelg är temat trancemediumskap och psychic art, där man låter andevärlden måla bilder eller andeporträtt när mediumet är i trance och man kan göra det på olika sätt men du behöver inte kunna måla, bilderna från andevärlden dyker upp på papperet.

Du får lära dig att måla auran, auragram och själsporträtt och helande bilder från änglarna, änglaporträtt. Alla kan det, även de som inte kan måla eftersom man är en kanal för den andliga världen.

En del människor som har begåvning för psychic Art kan ocså ta foton med en vanlig mobil och på bilderna visar sig andar eller att det växer fram budskap till den som ser bilden.

(Ett känt medim i trancemediumskap är Gasparetto, som du hittar på Youtube) Det kan kännas som en förtätad energi, som om någon tar över ens hand när man målar. Ibland när jag har storseans inför publik målar jag andeporträtt, bilder på de döda anhöriga innan seansen. Sedan målar jag också bilder på de människor i publiken som ska få budskapen.

Psychic Art porträtt mediumet ritar ett porträtt avliden som har koppling till personen, genom inspiration från andevärlden.

Auragrafi är också en form av Psychic Art där ritar man en teckning med färger runt personen, auran som kommer för en sittning som visar hur ens liv ser ut och ens livsväg.

21 – 22 augusti 2021

TREDJE KURSHELGEN – MEDIAL VÄGLEDNING

Under denna kurshelg lär jag ut mer om den gamla mediala traditionen och du lär dig att se och hela över avstånd, själsresor och naturens väsen.

Om vädret tillåter gör vi en del övningar i naturen lär jag ut metoder hur man läser naturens energi. ibland kan jag byta plats på vissa övningar.

Detta ingår i mediumutbildningens tredje helg bland annat:

· Naturens levande väsen, hur du läser energin i naturen och blir ett med den, och känner kraften från vatten, träd och berg. Du lär dig att se och hitta de andliga väsen som är förknippade med naturen i vår tradition

· Djurkommunikation

· Att se in i framtiden med hjälp av olika redskap.

· Använda tarotkort, du lär dig hur man ger vägledning med hjälp av tarotkort, avläsa andra kort och gamla tekniker från vår nordiska tradition för att förutsäga framtiden

· Kristallhealing Att avläsa energin från kristaller, känna vilken kristall man behöver och använda stenar och kristaller i healing

· Göra Auragram

· Att göra auratolkning till en annan person och avläsa deras potential och starka sidor.Till exempel hur du avläser en annan människas energi och var problem sitter i de fyra emotionella energikropparna och energiflödet i chakran

· Meditationer för att se över avstånd och att hämta kraftdjur till någon annan.

· Intuitionsövningar, där du lär dig att hitta din egen starka begåvning för att få kontakt, skilja mellan intuition och fantasi.

· Att göra en själsresa in i en möjlig framtid för den du vägleder

· Trumresa och själsresor, hitta och hämta förlorade själsbitar i det förflutna och ge healing

· Ta hjälp av ett kraftdjur åt dig själv och andra

· Se tidigare liv åt andra

· Ta kontakt med mottagarens andliga guider och vägledare och väsen i naturen och ge budskap från dem

· Och till sist; skapa din bästa möjliga framtid genom övningar för att manifestera energin

· Välkommen till en rolig och energigivande helg där du tränar din mångsidighet som medium och helt utan krav

23 – 24 oktober 2021

FJÄRDE KURSHELGEN – TRANCEMEDIUMSKAP

· Övningar i psykometri. Du får lära dig att avläsa på avstånd både djur och människor

· Du får öva på verkliga personer som vill ha hjälp med olika frågor

· Under denna kurshelg lär du dig hur man ger vägledning på distans. Du lär dig att färdas mellan världar och dimensioner.

· Du lär dig kanalisera budskap från änglar och andevärlden och förmedla ljuset in i den fysiska världen.

· Du lär dig djurkommunikation, skillnad mellan olika djur och du lär dig hur man tar kontakt och avläser djur på avstånd.

· Du får prova dina kunskaper på riktiga djur över avstånd och får feedback av djurens ägare.

· Trumresa

· Du lär dig att göra en shamansk själsresa till andra dimensioner för att hjälpa personen med ett bekymmer i livet, healing eller att hitta sin livsuppgift. Detta kan du också göra på avstånd senare.

· Hur man gör andliga ceremonier för andra personer.

· Du får en personlig vägledning och kanalisering av mig i vad jag ser är dina starka sidor och hur du har utvecklats under kursen.

Avslutning:

Kursen avslutas med att vi inbjuder människor som vill ha vägledning. Vi börjar med en gemensam meditation där vi inbjuder andevärlden och sedan får var och en en privatsittning av någon av eleverna. Vi avslutar med gemensam fika och sedan diplomutdelning.

KURSINNEHÅLL:

· Du lär dig hur man gör för att ta fram detaljer på den ande eller döda anhörige du får kontakt med, som namn, detalj på miljön där personen levt, bilder av saker osv.

· Övningar där man tränar sig att registrera tecken, budskap och sammanträffanden som du gör i din vardag för att lära dig känna igen intuition och fantasi.

· Hur man registrerar med olika sinnen för att få budskapen så exakta som möjligt.

· Vi gör övningar med att vara sändare och mottagare och lär dig hur man kan fånga upp mediala budskap från andra i gruppen, i en lekfull miljö med mycket skratt.

· Hur man hittar sin livsuppgift och andliga vägledning i livet.

· Du lär dig grunderna i healing, att avläsa auran och den osynliga kommunikation som hela tiden finns omkring en människa. Jag har sett människors aura och andevärlden sedan jag var liten och jag lär ut hur jag gör för att se den andliga världen med ögonen.

· Vi gör övningar med själsresor, där man flyttar sitt medvetande till andra platser. (Ja det är för nybörjare!)

· Du lär dig utvidga din aura och ge healing till andra genom att känna obalanser med händerna som en tät energi som du kan förändra på olika sätt.

· Du lär dig att känna igen olika typer av energi, människoenergi, andars energi och platsers energi.

· På denna kurshelg lär du dig också att förändra energin och en stämning på en plats om du kommer in i en miljö som tömmer dig på energi. Du lär dig också att vara i ett flöde och bygga upp både din egen och andras energi.

· Meditationer för att öppna sig för kontakt med andevärlden

· Hur man håller en seans och privatsittning

· Jag tror att den andliga världen är en stödjande och hjälpande energi omkring oss och som ett medium är man aldrig rädd för något i den andliga världen för vi vet hur man färdas genom dimesioner.

· Hur de döda har det på ”andra sidan”, hur kommunicerar de med oss? Hur uttrycker de sig och du lär dig att känna igen tecken från andevärlden

· psykometri – Att avläsa föremål – alla föremål innehåller information

· Övning att hitta försvunna saker

· Ljusmeditationer – Låt din ljuskropp lysa och ge högfrekvent healing

· Platsavläsning – rena en plats, rensa och tolka information på olika platser

· Rena energi – hur du renar och läser av energin i ett rum.

· Att skydda sig från negativa andar och upplevelser

· Att färdas mellan världar, flytta sitt medvetande över tid och avstånd

· Att lära dig se och tolka auran

· Övningar i medial energiavläsning du får lära dig hur du läser av information i de sju chakrana

· Övningar hemma efter kursen:

· Att synkronicera ditt energifält med någon annan

· Chakrabalanseringar, Chakrarening

· Hur man håller en privatsittning (seans) på vänner och bekanta

· Seans eller privatsittning (enskild seans) över avstånd till någon i gruppen

· Intuitionsövningar, där du lär dig att hitta din egen starka begåvning för att få kontakt, skilja mellan intuition och fantasi

· Energianatomi och övningar i healingkirurgi

· Helande meditationer som du kan göra själv hemma efter kursen. Du får en kurspärm med övningarna vi gör varje helg.

Kursen hålls av: Anna-Lena Vikström http://anna-lena.se/

Kurspris: 3500:-/ helg

Anmälan:

Anmälningsavgift är 500:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall.

Övernattning:

Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse.

Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss.

Priset för övernattning och frukost är 500:- för lördag -söndag (250:- för extranatt fredag – lördag)

Ta gärna med lakan, örngott och handduk om du kommer med bil. Om du åker kollektivt så löser vi det här på plats.

I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka)

Hitta hit:

The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka.

Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården.

Det finns parkering vid planket framför huset eller på gaveln, nedanför det runda huset.

Om The Lighthouse:

The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail info@helena-magdalena.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena & Jörgen

Biljetter

 • Slutbetalning kurshelg 1

  Denna biljett är slutbetalning för dig som tidigare erlagt anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning kurshelg 2

  Denna biljett är slutbetalning för dig som tidigare erlagt anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning kurshelg 3

  Denna biljett är slutbetalning för dig som tidigare erlagt anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning kurshelg 4

  Denna biljett är slutbetalning för dig som tidigare erlagt anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälan till alla helger

  2 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page