top of page

fre 02 okt.

|

The Lighthouse Onsala

Höstkurs - Lär dig kanalisera fördjupning

Fördjupningskurs inom medialitet

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Höstkurs - Lär dig kanalisera fördjupning
Höstkurs - Lär dig kanalisera fördjupning

Tid och plats

02 okt. 2020 11:00 – 04 okt. 2020 16:00

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Höstkurs – Lär dig kanalisera! Nu är det dags för återträff för Sommarkurs Lär dig kanalisera – så helt enkelt Höstkurs – Lär dig kanalisera! Denna kurs är en 3-dagars kurs. Sommarkursen bestod av steg 1 och 2 och nu är det dags för steg 3 och 4. Varmt välkomna till höstens kurs i Lär dig kanalisera! Under denna helg fortsätter vi utveckla vår medialitet och vår förmåga att kanalisera. Vi tränar tillsammans och stärker våra grundläggande kunskaper.

Vi kommer varva esoterisk visdom med mediala färdigheter, meditera och träna på olika mediala tekniker.

Bland annat kommer vi att träna på:

Fjärrskådning, psykometri, kanalisering, kanaliserad skrift och telepati.

Vi använder oss av vår intoning för att kommunicera på ett djupare plan. Vi arbetar med de tekniker vi lärt oss och får träna på olika saker som tex fjärrskådning, telepati, psykometri, clairvoyance med mera.

Denna helg är fylld av olika övningar så att vi tillsammans i en lättsam miljö kan leka fram vår egen unika mediala förmåga.

Förhoppningsvis har vi vackert väder och kan meditera på någon av kraftplatserna i omgivningarna. Platser fyllda av energier från svunnen tid, inte minst Vikingarnas kraftfulla energier.

Anmälan senast: 20/9

Plats: The Lighthouse Onsala

Pris:

Plats: The Lighthouse, Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala Kurspris: 4 000:- inkl all fika, frukost, luncher och middagar. Övernattning (i mån av plats 750:-/deltagare) Om The Lighthouse: The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail h.ivekrans@hotmail.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55 Anmälan: Anmälningsavgift är 500:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.comeller på www.helena-magdalena.se Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall. Övernattning: Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse. Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss. Priset för övernattning är 750:- för fredag -söndag I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka) Hitta hit: The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka. Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården. Vi har två parkeringar vid huset; framför huset, vid planket eller på grusplan vid gaveln på huset OBS, nedanför det runda huset. Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena & Jörgen Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner. Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år. Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena. Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor. Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete. Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala. Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.seKontakt: info@helena-magdalena.com

Biljetter

 • Höstkurs - Lär dig kanalisera

  4 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälningsavgift Höstkurs

  500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning - höstkurs

  3 500,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page