lör 26 nov. | Israel

Israel - rundresa med Saar Avivi & Helena-Magdalena

På grund av rådande omständigheter i världen så flyttar vi fram denna resa återigen. Nytt datum är 26 november till 3 december 2022
Israel - rundresa med Saar Avivi & Helena-Magdalena

Tid och plats

26 nov. 2022 19:00 – 03 dec. 2022 10:00
Israel , Israel

Om evenemanget

Efter diskussion och noga övervägande om läget i världen och i Israel. Så har vi beslutat att flytta resan till i april 2022 och så håller vi tummarna att allt ser annorlunda ut då <3 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena & Saar 

Israel april 2021 

Vi, Helena-Magdalena och Saar välkomnar er till en magisk rundresa i Israel i april! 

Här är en kort sammanfattning på vilka platser vi kommer besöka. 

Lördag 10 april möts vi i Tel-Aviv (den som vill kan komma ner några dagar tidigare och passa på att sola, bada och bekanta er med den underbara staden Tel-Aviv) 

På söndagen reser vi vidare till Jerusalem. På vägen dit besöker vi ett vackert monastrery och en väldigt häftig plats med en magisk dome. 

Vi tillbringar några dagar i Jerusalem då vi vandrar Golgata genom gamla staden, besöker olivberget och klagomuren och vackra Getsemane, platsen där Jesus tillbringade sin sista kväll. 

Vi gör en utflykt till Betlehem där vi besöker födelsestallet, som numer är en kyrka på berget i Betlehem. 

Efter några dagar i Jerusalem reser vi vidare till Masada och Döda havet, som verkligen är ett måste då man besöker Israel. 

Därefter reser vi vidare upp till Nazareth och till Genesareths sjö där vi besöker Maria-Magdalenas center, byggt för alla kvinnor i världen, oavsett religiös tillhörighet. 

Sen åker vi vidare till Akko, staden vid havet där Tempelriddarna lämnade Israel. 

Efter Akko reser vi tillbaks till Tel-Aviv där vi rundar av och skiljs åt efter en magisk, mystisk och spännande resa i Israel – The Holy Land. 

Anmälan: ännu så länge så går det enbart att anmäla intresse, bokning sker då vi ser att det är möjligt att genomföra denna resa i april. 

Pris: vi återkommer med pris för kurs. Flyg och hotell betalar du själv. 

Dela detta evenemang