top of page

tors 25 juni

|

The Lighthouse, Onsala

Lev i ljusetkvällar - Meditaiton, mantrasång & medialitet

Äntligen kan vi mötas på The Lighthouse för Lev i ljuset kvällar. Vi mediterar, sjunger mantran och ägnar oss åt medialitet. På stranden eller punschverandan

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lev i ljusetkvällar - Meditaiton, mantrasång & medialitet
Lev i ljusetkvällar - Meditaiton, mantrasång & medialitet

Tid och plats

25 juni 2020 18:30 – 20 aug. 2020 20:30

The Lighthouse, Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Nu kan vi äntliga starta upp Lev i ljuset kvällar här på The Lighthouse Onsala. 

Vi använder sommarkvällarna ljus och magiska skimmer för meditation, mantrasånger och medialitet. Vi använder stranden, trädågården eller vår vackra punschveranda beroende på väder och vind! 

Vi njuter av ljuset och möts i cirkeln för att söka vår egen inre harmoni och lyssna till vår själs visdom.  Vi sjunger mantrasånger och låter musikens vibrationer tona in oss på vårt själsliga jag, vi mediterar tillsammans, och lyssnar till själens visdom. Vissa kvällar har vi tema, som ni i gruppen får önska.  

Lev i ljuset-kvällar har jag haft i många år, med lite olika teman. Det är en fin möjlighet för oss att mötas med likasinnade.  Vi samtalar om andliga ämnen, mediterar och sjunger tillsammans.  

Torsdag 25/6, 2/7, 9/7-  uppehåll sen förtsätter vi  - 6/8, 13/8 och 20/8 för sommaren. Under hösten kommer det en ny säsong. 

Klockan: 18:30 - 20:30 på The Lighthouse, Karsegårdsvägen 38, Onsala Om det är fint väder kan vi komma att vara utomhus; i trädgården eller på stranden.  OBS!! Begränsat antal platser, boka i god tid.  Pris 300:-/gång inkl fika.  

Vid bokning och betalning av alla 7 gånger innan start är priset 275:-/gång ( Anmälan via sms till Helena-Magdalena 0768-904 906  

Pris: 250:-/ kväll inkl fika. (Du som bokar och betalar alla tillfällen innan start betalar 275:-/gång)  OBS!! ANTALET PLATSER ÄR STARKT BEGRÄNSAT! Vi kommer högst att vara 8 personer plus mig så kan vi alla hålla avstånd emellan varandra. Så först till kvarn.  Anmälan snarast till Helena-Magdalena på telefon 0768-904 906.  

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena 

Dela detta evenemang

bottom of page