top of page

lör 30 jan.

|

The Lighthouse Onsala

Medial kurs med Saar Avivi

Med anledning av rådande restriktioner flyttas denna kurs till 31-31/1.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Medial kurs med Saar Avivi
Medial kurs med Saar Avivi

Tid och plats

30 jan. 2021 10:00 – 31 jan. 2021 16:00

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en helgkurs med Saar Avivi

I kursen kommer vi att uppleva olika meditationer och avslappningar med syftet på: Möta vår andliga ledare. Möta mannen och kvinnan inuti oss och väcka en ny spännande dialog mellan dem. Samtala med våra organ. Lära oss en underbar process att få chakrana i balans (man kan använda den som sin morgonmeditation). Gå tillbaka till tidigare liv. Hämta krafter och visdom från vår undermedvetna samt den andliga dimensionen.

Saar Avivi presentation Saar växte upp i en liten kibbutz i Israel, han var en känslig person och älskade att vara ute i naturen och redan som barn var han intresserad av rörelse och började träna kampsport, krav maga. Efter den treåriga militärtjänsten i tonåren började Saar med Tai chi, som sedan dess är den stora röda tråden i hans liv. I tjugoårsåldern började Saar utöva meditation med en Zenmästare och med en buddhistisk munk. Det brinnande intresset för buddhismen ledde honom till klostret Wat Pah Nanachat i Thailand där han skulle bli munk. Men på vägen till klostret träffade han sin blivande fru, svenskan Camilla och gjorde samtidigt klart sin Reiki Masterutbildning. Sedan dess har de tillsammans utbildat över 1000 reikiutövare runt om i världen. Tillbaka i Israel i slutet på 90-talet startade Saar sin egen Tai chi skola ”Empty Cup Tai chi” och så utbildade han sig på den andliga skolan ”Atlantis”. Där studerade han Biorgonomy-healing, kristallhealing, Ödets väg (Universums lagar), Bachdroppar, Tidigare livregression, amerikansk ursprungsbefolkningsfilosofi och shamanism samt holistisk massage. Parallellt läste han till NLP terapeut (Neuro Lingvistisk Programmering) och guidad visualisering under två år i Jerusalem. Efter det flyttade Saar och Camilla till Sverige där de startade familj.

Saar har också gått olika mediala kurser och har nu jobbat med alternativa behandlingsmetoder till och från sedan 2000-talet. Tai chin finns kvar och Saar har genom åren blivit både Sverigemästare, vunnit tävlingar i England, Italien och Tyskland samt blivit Europamästare 2012. Idag är han domare vid tävlingar. Saar är också utbildad individuell gymtränare. 2019 blev Saar klar med sin fyraåriga utbildning på Waldorflärarhögskolan och jobbar också som Waldorflärare på fritidshem. Fortfarande så är Saar fascinerad och nyfiken på kroppens rörelse och att vara ute i naturen. Han brinner för att hjälpa och inspirera människor. Sommaren 2020 kom Saar i kontakt med Helena-Magdalena och hans arbete som medial healer och terapeut fick ny inspiration.

Kurspris 2500:- (denna gång är inte Jörgen hemma så vi får åka i väg på lunch och middag)

Anmälan: Anmälningsavgift är 500:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall.

Övernattning: Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse. Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss. Priset för övernattning och frukost är 500:- för lördag -söndag (250:- för extranatt fredag – lördag) Ta gärna med lakan, örngott och handduk om du kommer med bil. Om du åker kollektivt så löser vi det här på plats. I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka)

Hitta hit: The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka. Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården. Det finns parkering vid planket framför huset eller på gaveln, nedanför det runda huset.

Om The Lighthouse: The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail info@helena-magdalena.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55

Biljetter

 • Helgkurs med Saar Avivi

  2 500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälningsavgift Saar Avivi

  500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning - helgkurs Saar

  2 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page