thumbnail_IMG_0240-4_edited.jpg

Hanna Sjögren - 

Rays of Me

Mitt namn är Hanna Sjögren och jag erbjuder Samtalsterapi, Vägledande Änglasamtal, Reikihealing och Access Bars behandling

Min röda tråd i mitt arbete är Personlig utveckling

Det är självklart för mig att du är den viktigaste personen i ditt liv och att du är värd att leva det bästa livet som finns för dig efter dina förutsättningar men är det något som skaver eller att du vill ändra dina förutsättningar så finns jag här för dig och lyssnar öppet ärligt utan värdering på vad du har att säga och tillsammans lägger vi pussel och bygger nya vägar att gå på.

 

Jag är utbildad Esoterisk Rådgivare och Änglamedium, Regressionsterapeut, Samtalsterapeut, Access bars och Reiki Master.

 

Här på The Lighthouse kommer jag att ta emot för att ge Reiki, Access bars men även Terapeutiska samtal samt Vägledande Ängla Samtal.

 

Jag arbetar även mycket på Distans med energiavläsningar.

Mitt mediumskap tillsammans med min samtals bakgrund kändes som en helt oslagbar kombination för mig att kunna vägleda och hjälpa dig att leva i din sanning och att bli ditt bästa jag utan filter.

 

En fråga som jag alltid jobbar utifrån är Vem är du när du inte är arbetskamrat, partner eller förälder? Det är för att lära känna din energi och inte bli påverkad av andras energier utan mer lägga märke till det som är ditt och om det är något som du inte vill skall vara i ditt energifält så har jag bra strategier för hur du skall handskas även med det.

 

Du bestämmer hur ditt liv skall kännas när du lever det och jag har verktygen som du kan använda för att nå dit.

 

Här kan du läsa lite kort om vad varje samtal/behandling innebär

 

Vägledande samtal med Änglarna

Ett samtal med Änglarna innebär att jag förmedlar den informationen som du behöver just nu med intentionen på din personliga utveckling för att du skall bli den bästa versionen av dig själv och leva ett friare liv. Här använder jag mig av orakelkort för att du skall få en klar bild av vad änglarna vill säga till dig som tar dig vidare på din livsresa

Samtalsterapi

Samtalsterapin som hjälper dig att förstå varför du gör vissa saker och hur du skall göra för att förändra ditt liv och beteende. Du kan inte förändra någonting innan du förstår varför ett beteende har uppstått och på så sätt ändra och sedan släppa det. Ibland behöver man visualisera ett problem för att lättare kunna möta upp känslan och kroppens behov så att man förstår vad som var grundproblemet och kan på så sätt genomleva känslan.

Reiki Healing-Universell livsenergi

En skön och stressreducerande behandling för dig som har en kropp som behöver vila och återhämta sig eller kanske få en boost för att bli piggare Energin går dit i kroppen som den behövs bäst

Accessbars

Behöver du mer lätthet, glädje och mindre stress i ditt liv? Detta är en teknik som upplevs av många som stressreducerande och väldigt avslappnad. När 32 punkter berörs på huvud och nacke så upplevs det av många att bruset blir mindre och det är lättare att tänka en klar tanke. Resultatet blir att du känner dig lättare, gladare och kanske får du ett mindre stressfullt liv. För ett samtal/behandling är priset nu 777:-/60min

Min bakgrund

Idag arbetar jag med Customer Service men har en lång erfarenhet inom sälj i olika branscher men har även arbetat som undersköterska och lokalvårdare. Min mediala förmåga började jag att utveckla för 7 år sedan och har utbildat mig till Reiki master, Access bars behandlare och sedan till samtal/regressions terapeut under 2,5 år och nu sist till Esoterisk Rådgivare och Änglamedium under ett år. Jag kommer att vara på The lighthouse främst Fredagar och du bokar mig för behandling/samtal på 073-3101083 (går bra att skicka sms) Välkomna!