Jennifer González Hagren 
101055127_718570798959114_18357938512398

Jennifer Gonzales Hagren 

Jag heter Jennifer González Hagren och jag kommer att ha behandlingar i reflexologi och reiki på the Lighthouse. Jag kommer även att ha restorative yoga och assistera min fina vän och kollega Josefin på hennes yogapass och retreats. Jag arbetar med eteriska oljor, för deras fysiska, psykiska, spirituella helande effekter på människan.

Reflexolog - utbildar mig vid Kairon reflexologiskola

Reiki master teacher - initierad av Birgitta Lundin

Diplomerad botanisk aromapedagog - utbildad av Lena Losciale på Botany for all Restorative yoga-lärare - utbildad av Mia Elmlund på Luna Kliniken

Kairon reflexologi

 

Jag läser en tvåårig utbildning till reflexolog på Kairon reflexologiskola. I november 2020 är jag klar med utbildningen och får ta emot mitt diplom. Redan nu behandlar jag de områden som jag genomgått utbildning i; hela ben, fötter, händer, öron och ansikte.

Kairon reflexologi grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras och masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga. Det är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång någon form av förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig. De flesta upplever snabbt ett förbättrat allmäntillstånd.

Botanisk aromapedagog

Sedan jag gick utbildning till botanisk aromapedagog hos Lena Losciale (Botany for all) 2016 i Stockholm, lever jag och min familj med de eteriska oljorna varje dag. Vi använder dem som stämningsdoft, om det går virus droppar vi lite eukalyptus och citron i en skål med hett vatten, vi sprayar oss med antifästing- och antimyggspray när vi ska ut, lite lavendel och tea tree i håret på barnen när det går löss på förskolan, osv. De eteriska oljorna kan hjälpa och stötta oss på så många plan, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt, och framförallt doftar de (flesta) underbart!

Workshops med eteriska oljor Till hösten kommer jag att bjuda in till workshops med olika teman där vi skapar vår egen parfym, face mist, ansiktsolja, mm. med hjälp av eteriska oljor och hydrolater. Jag kommer att ha försäljning av oljor och andra produkter från Botany for all på the Lighthouse.

För att boka mina tjänster kontakta mig på 070 - 794 82 64 

Varmt välkommen!