top of page

Kurser i höst och vinter!

Uppdaterat: 12 okt. 2022

Kommande kurser på The Lighthouse!


Hej fina du! Vi hoppas allt är bra med dig! Hösten står för dörren och vi vill passa på att dela med oss om allt som händer på The Lighthouse Onsala!

Meditationskvällar för nybörjare på The Lighthouse Onsala

Vår fina kollega Yvonne Stålby startar en

nybörjarkurs i meditation den 18/10

Meditationskvällar för nybörjare!


Till dig som är nyfiken på meditation och vad det kan betyda för dig och din

personliga utveckling.


Målet med kvällarna är att finna ett inre lugn, komma i balans och harmoni.

Att hitta ett verktyg, att ta till, för att lättare kunna hantera stress och oro när

känslan kommer upp inom dig.Lev i ljuset kvällar i Åsa! Den 11/10 öppnar vi dörrarna till The Lighthouse Åsa och bjuder in till mysiga kvällar med mantrasånger, meditationer och medial utveckling. Lev i ljuset med Helena-Magdalena - du hittar eventet här!

Varmt välkomna till bokrelease den 20/10 klockan 18:30 - 20:30 på The Lighthouse Onsala med Christer Botéus och Helena-Magdalena Vi bjuder in till en härlig bokreleasekväll på The Lighthouse Onsala. Christer Botéus är aktuell med sin nya bok Min tid är nu Helena-Magdalena är aktuell med sina nya böcker Lev i ljuset - Lär dig kanalisera och Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte! Välkommen på mingel! Vi bjuder på fika!


Kurser som är på gång i höst och vinter! Hitta ditt livs högre syfte! I höst kan du gå denna populära kurs i Göteborg eller Stockholm. Lär känna dig själv i djupet av din själ!Göteborg/Onsala och Stockholm!
Lär dig kanalisera - 1-årig mediumutbildning med Helena-Magdalena Nu startar Helena-Magdalena sin uppskattade 1-åriga mediumutbildning Lär dig kanalisera. I november på Onsala och i februari på Hälsans Hus i Stockholm! Passa på! Dessa kurser brukar bli fullbokade! Till alla kurser!The Lighthouse Onsala -

Athinas Blue Ray Healing & Activation/ initiation med Helena-Magdalena

Level 1 & 2 Athinas Blue Ray Healing & Activation


Under denna helg lär du dig Athinas Blue Ray healing och aktivering/ initiering

Under alla sina resor i Grekland har Helena-Magdalena kanaliserat ner denna starka form av healing, genom de starka blåa strålarna som finns över Grekland.

Helena-Magdalena är tidigare utbildad i Reikihealing och Reconnective Healing och The Reconnection av Eric Pearl.


Under denna helg får du lära dig att heala, dig själv och andra och även djur och distanshealing. Du får lära dig enkla metoder att balansera och rena dina chakran.


Vi kommer använda de initieringar och aktiveringar som är nedkanaliserade för Athinas Blue Ray Healing. Vi kommer lära oss om våra chakran (energicentraler) i och utanför kroppen och även att ”läsa av den fysiska kroppen” genom att ”se” blockeringar.


Du får även lära dig Level 2 Athinas Blue Ray Activation / Initiation vilket är en aktivering/ initiering som hjälper kunden att återkopplas till sitt högre själv genom att du aktiverar de chakran som är utanför din fysiska kropp.


Ingen tidigare erfarenhet krävs, alla kan ge healing.


The Lighthouse Onsala expanderar och öppnar även upp i Åsa! Som ni vet så sker det lite förändringar på The Lighthouse Onsala. Christer Botéus och Yvonne Stålby kommer driva verksamheten på Onsala. Vi har nu lämnat halva huset och fortsätter bedriva verksamheten i marmordelen. Vi kommer fortfarande kunna erbjuda övernattning för så många som möjligt! Helena-Magdalena och Jörgen driver verksamheten iÅsa och på andra platser i Sverige och utomlands. Funderar du över något så är det bara att maila oss. Vi hoppas vi ses i höst! Ljus och kärlek från alla oss på The Lighthouse Onsala!190 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page