top of page

Ljus i höstmörkret!

Uppdaterat: 9 nov. 2022Hej vackra du! Jag hoppas allt är bra med dig! Novembermörkret ger oss långa kvällar, med tända ljus och möjlighet till reflektion, meditation och att utveckla vår medialitet. Jag uppskattar det, hur känner du? Kanske känner du en längtan av att få komma närmare ditt själsliga jag? Då är tiden perfekt nu! När jag skriver detta så lyser den magiskt vackra fullmånen i Oxen, med total månförmörkelse över oss. Det är på många sätt en dramatisk fullmåne när Uranus, rebellen och the awakener är med i dessa energier. Du kan uppleva det som att det stormar i livet just nu. Saturnus, planeten för karma är med på ett hörn och du kan snart bli mer klar över vad du är klar över! Jupiter och Neptunus befinner sig i spirituella Fiskarna och slöjorna är tunna mellan dimensionerna och du kan göra viktiga insikter de kommande dagarna och veckorna! NY THE LIGHTHOUSE FILIAL I ÅSA! Som du kanske vet så har The Lighthouse öppnat en filial även i Åsa, utanför Kungsbacka. Så nu är vissa event även där. Likaså så sker det event på andra platser. Men vi har också fortsatt kurser och event på vackra The Lighthouse Onsala. Just nu är gamla delen uthyrd men i sommar så är det verksamhet i hela huset igen! Nu vill vi passa på att önska dig välkommen även till The Lighthouse Åsa! ASTROLOGISKA FÖRUTSÄGELSER INFÖR 2023! Här på The Lighthouse har vi flera spännande event kvar innan vi blickar mot ett nytt år - 2023 - Bland annat så har vi en härlig kväll vid vintersolståndet på vår nya filial The Lighthouse Åsa! Under kvällen är det astrologiska förutsägelser inför 2023! Vi sjunger mantrasånger och mediterar! Här hittar du eventet!Önskar du få ditt eget årshoroskop inför 2023? Under december har jag möjlighet att ställa några personliga årshoroskop inför 2023. Jag spelar in samtalet på ljudfil under vårt samtal via telefon. Priset är 1999:- (normalt 2800:-) Skicka sms på 0768-904 906 för att boka!
Men innan det så håller Helena-Magdalena en efterfrågad kurs i Göteborg Lär dig använda tarotkort! Varmt välkommen till denna spännande helg då vi går in i mystikens värld genom tarotkorten. Om kursen Lär dig använda tarotkort I denna kurs kommer du lära dig om tarotkort och hur du kan använda dom för att vägleda dig själv och andra. Att använda sig av tarotkort har människor gjort i hundratals, kanske till och med tusentals år.

I denna kurs kommer du att lära dig hur du kan använda tarotkort för att guida och vägleda dig själv och andra. Du kommer lära dig hur tarotkorten är strukturerade utifrån Stora Ar-kana och Lilla Arkana. Du kommer få en grundläggande betydelse för varje kort och utifrån det så kan du låta korten tala till dig. Att börja använda tarotkort är en väldigt spännande del i din mediala utveckling. Då korten är fyllda av Universell symbolik så öppnas din förmåga att kanalisera upp på ett vackert sätt. Korten talar till dig och du låter visdomen komma ige-nom dig. När du har lärt dig den övergripande strukturen så kan du enkelt låta korten visa dig vägen. Människor har använt tarotkort för att klargöra situationer och för att förutsäga framtiden. Om du lär dig uppbyggnaden och strukturen i tarotkort så kan du lätt växla tarotkortlek för betydelsen är universell och är precis likadan i varje tarotkortlek. Du får lära dig lite olika läggningar som du har användning för. Du kommer även få lära dig en del astronumerologi och om planeterna. Du kommer också att lära dig att hitta dina egna kort utifrån astronumerologin. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Du hittar kursen här!

10 - 11 december

Healingkurs med Helena-Magdalena

i Onsala


Level 1 & 2 Athinas Blue Ray Healing & Activation


Under denna helg lär du dig Athinas Blue Ray healing och aktivering/ initiering

Under alla sina resor i Grekland har Helena-Magdalena kanaliserat ner denna starka form av healing, genom de starka blåa strålarna som finns över Grekland.

Helena-Magdalena är tidigare utbildad i Reikihealing och Reconnective Healing och The Reconnection av Eric Pearl.


Under denna helg får du lära dig att heala, dig själv och andra och även djur och distanshealing. Du får lära dig enkla metoder att balansera och rena dina chakran.


Vi kommer använda de initieringar och aktiveringar som är nedkanaliserade för Athinas Blue Ray Healing. Vi kommer lära oss om våra chakran (energicentraler) i och utanför kroppen och även att ”läsa av den fysiska kroppen” genom att ”se” blockeringar.


Du får även lära dig Level 2 Athinas Blue Ray Activation / Initiation vilket är en aktivering/ initiering som hjälper kunden att återkopplas till sitt högre själv genom att du aktiverar de chakran som är utanför din fysiska kropp.


Ingen tidigare erfarenhet krävs, alla kan ge healing.

Helena-Magdalena Lär dig kanalisera - 1-årig mediumutbildning startar i februari i både Göteborg och Stockholm! Lär dig kanalisera - 1 årig medium utbildning Helena-Magdalena startar sin 1-åriga medium utbildning Lär dig kanalisera - i centrala Göteborg 18 - 19/2 och i Stockholm 25 - 26 februari på Hälsans Hus på Söder. OBS! Vid anmälan senast 30/11 så får du hela 500:- rabatt på anmälningsavgiften! Boka "early-bird" priset på hemsidan (Ni som redan har anmält er får givetvis också del av denna rabatt, ni betalar 500:- mindre på första kurshelgen) Kursen är under fyra helger och du kan läsa mer om utbildningen här!
Sommarkurser 2023

sneak peak... Just nu känns det långt till sommaren, men där borta i framtiden är det återigen för varma sommarkvällar och mysiga sommarkursen här hos oss i Halland! Vartefter de blir klara så uppdaterar jag hemsidan! Nu hittar du Helena-Magdalenas sommarkurser på hemsidan, snart kommer det också en spännande kurs då vi åter får välkomna spännande Anna-Lena Vikström välkommen till Onsala 30/6 - 2/7 ! Likaså så kommer Helena-Magdalena och Benny hålla sommarkurs i Bennys vackra hem på Limhamn, Malmö och en på vackra The Lighthouse Onsala! Mer info kommer inom kort!


Into the Mystics - Delfi

Direkt från Delfi kommer även några av Epsilon halsbanden, aktiverade i Delfi. Det är symbolen som jag har berättat om i poddarna och skrivit om i mina böcker. Kostas har aktiverat dom uppe i energierna i Delfi och skickat dom hit. Ni som gått på mina kurser och läst mina böcker känner säkert väl till Epsilon - symbolen från Delfi. De finns i silver eller guldplätering, med kedja eller läderband. Priserna är 399:- i läderband och 449:- i kedja. Vid beställning tillkommer 15:- i frakt, det går bra att maila mig. Smyckena anlände till Göteborg den 27/10 och skickas i denna vecka.


Det här betyder symbolen: The Epsilon of Delfi

Delphic Epsilon placerades högst upp på frontonen av Apollontemplet i Delphi och den åtföljdes av det kända för alla "känn dig själv" och "Meden Agan" i det nedre högra hörnet av samma fronton. Bokstaven epsilon som symbol, för den oinvigde, är direkt relaterad till de delfiska solritualerna, initieringen och enklare, människan till ljuset. Därför förklarar dess placering på toppen av frontonen av Apollons tempel det eviga förhållandet till ljuset, perfektionen och därför indikerar epsilon det lysande. Vi förstår att detta alltså är nyckeln till alla delfiska mysterier. https://literatology.wordpress.com/2014/10/26/the-delphic-epsilon/ I antikens Grekland symboliserade det: -som en figur: förening och triadicitet (tre parallella linjer sammanfogade). -som nummer: de 5 kosmogena elementen Jord, Luft, Vatten, Eld och Eter (kvintessens).


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page