top of page

Våra event i

Grekland

Du är varmt välkommen till Aten där jag och Sofia Magdalena håller flera retreats varje år. Du hittar dom alla här!
Här är en liten presentation 

Santorini

Våra event i Grekland


Under 2015 fick jag, via intuition, till mig att jag skulle ta med mig människor till Grekland för att aktivera dem i de höga vibrationer som finns där. Min bästa vän, Sofia Magdalena som bor i Aten och jag kände att vi ville så gärna göra detta tillsammans.

Så 2016 bjöd vi in till vår första retreat på plats i vackra Aten.
Sedan dess har vi gång på gång, tillsammans med underbara människor rest mellan tempelplatser, mysterieskolan och magiska Delfi.

Det är och har varit fantastiska resor och vi är så tacksamma för alla minnen som skapats och upplevelser vi har fått vara med om!

Våra event på plats i Grekland blir snabbt fullbokade så 2023 så utökar vi våra event genom att vi håller vår första retreat på den lilla pittoreska ön Agistri. På hotell Alexandra, som våra vänner Anastasia och Alexandra äger.

Retreats i Grekland 

Våra olika retreats:

Aten – den magiska triangeln

Denna vecka börjar med välkomstmiddag i Glyfada, Aten. Måndagen börjar med att vi besöker the ancient mystery school i Eleusis och dess mystiska energier.

Under denna vecka besöker vi vackra Akropolis i Aten som är ett av templen i den magiska triangeln. Vi besöker Aegina, en ö utanför Aten i Aegeiska havet. Väl på ön besöker vi det vackra Tempel of Aphaia högst upp på berget. Vi stannar till och vandrar genom klostret och katedralen Agios Nectarios som är miraklens helgon. Vi stannar även till vid Paliachora, den mystiska spökstaden innan vi återvänder ner till hamnen i Aegina town för att ta färjan tillbaka till Pireus.
På fredagen åker vi upp till mytomspunna Delfi uppe på bergssluttningarna på Mount Parnassos. I Delfi finns en stor tempelplats och ett vackert museum. Centralt på tempelplatsen finns resterna av Temple of Apollon. På andra sidan gatan lite längre ner i backarna ligger det vackra, runda Temple of Athina.

I Delfi satt pythia, oraklen, i 1200 år för att ge sina förutsägelser till de mäktiga kungar, politiker och militärer som kom för att få profetior.
I Delfi passar vi även på att besöka våra vänner Kostas, som jag skrivit om i mina böcker och Lukas, mysiga hantverksbutiker. Kostas och Lukas är våra spirituella guider uppe i Delfi.

 

Vi rekommenderar detta som en första retreat tillsammans med oss i Grekland, då du får det bästa av Aten med omgivning.

Juni 2024

Rundresa i Grekland – Aten, Delfi och Meteora

 

I september varje år reser vi tillsammans till mytomspunna Delfi för att vara där vid höstdagjämningen. Delfi ligger högt upp i bergsmassivet Mount Parnasson, som är Greklands skidort på vintern.

På denna resa stannar vi i Delfi i några nätter och det gör att vi även kan vandra upp i Mount Parnassos till Caricyan Cave där oraklen levde innan de flyttade ner till Tempel of Apollon på tempelplatsen i Delfi.

 

Vi besöker vackra Tempel of Athina, tempelplatsen med Tempel of Apollon och muséet. Vi mediterar och gör ritualer vid equinox för att hedra Athina och oraklen i magiska Corycian Cave. Vi tar med oss färska blommor till grottan och sjunger mantrasången i cirkeln i grottan.

Därefter reser vi vidare till en plats som är sagolikt vacker, Meteora. Där sandbergen reser sig mot himlen och dess toppar är klädda av kloster då människorna ville bo uppe hos Gud.

OBS! Denna rundresa är framför allt för de som rest med oss i Grekland sedan tidigare. De har också möjlighet att reservera plats i första hand, så denna resa är ofta fullbokad. September 2023 fullbokad

 

Retreat på Agistri

 

Vackra ön Agistri, strax utanför Aten, är en underbar plats för att fylla på och inspireras på ett djupare plan. I energierna av havet, drakarna och naturen så är det en fantastisk plats att nå sig själv och sin guidning på ett djupare plan.
Vi gör lite olika utflykter som i skrivande stund planeras inför september 2023.

September 2023

 

Rundresa Korint, Napflio, Epidavros – mer info kommer

Planerad start 2024

bottom of page