top of page

Helena-Magdalena

Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

 

Du hittar min vanliga hemsida här: 

https://www.helena-magdalena.se/

 

Du hittar min blogg här: https://helena-magdalena.com/

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta sitt högsta syfte, lära känna sig själv i djupet och utveckla både sin medialitet och att leva framgångsrik.


Jag är författare, föreläsare, skribent, bloggare, medium, astrolog , sångerska med mera och jag har en Social Omsorgs Examen från Linné Universitetet.

Jag bedriver kursverksamhet i Sverige, Finland och Grekland.


Jag arbetar med medial vägledning, astrologisk vägledning och framgångscoachning genom samtal. Antingen via möte eller via telefon.


Jag skriver astrologi för Tidningarna Tara & Nära.


Jag är även utbildad i Reikihealing, Reconnective Healing & The Reconnections av Eric Pearl. Under alla mina resor och initieringar i Grekland så har jag även kanaliserat ner behandlingarna; Athinas Blue Ray Healing & Athinas Blue Ray Activation.


På The Lighthouse kommer jag erbjuda:

  • Kurser inom olika områden

  • Medial vägledning

  • Astrologisk vägledning

  • Framgångscoachning (attraktionslagen/ Law of Attraction)

  • Mina olika healingar

 

Hela mitt liv har varit en spännande, spirituell resa och jag har väglett människor i närmare 30 år. Jag älskar att se människor utvecklas till sin högsta potential och hitta sitt livs högsta syfte. Jag tror att allt vi kan föreställa oss är möjligt att uppnå och ju mer vi expanderar våra drömmar desto större blir våra liv.

facebook_untitled_edited.png
bottom of page