top of page

lör 05 sep.

|

The Lighthouse Onsala

Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 1

Nu startar en medial och personlig utvecklingskurs under fyra helger.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 1
Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 1

Tid och plats

05 sep. 2020 10:00 – 06 sep. 2020 16:30

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Under 2020/2021 håller Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt kurs i Lär dig kanalisera i 4 steg.

Kursen kommer att hållas på The Lighthouse på Onsala.

Det är begränsat antal platser, så passa på om du vill vara med.

Lär dig kanalisera - steg 1

5 - 6 september 2020

Denna första helg i Lär dig kanalisera fokuserar vi på dig. Ditt heliga kontrakt, din själsliga kod, din mediala förmåga. Under medial utveckling är det viktigt att du samtidigt arbetar med dig själv och stärker din egen guidning, öppnar upp ditt högre medvetande och undersöker din egen medialitet. När du lär dig att kanalisera kommer du kunna hjälpa dig själv och andra. Därför är en gedigen självkännedom grundläggande för din utveckling.

Vi kommer ta kontakt med vår andliga ledare och lära oss hur vi kanaliserar och även hur vi kan använda oss av vårt högre medvetande för att hjälpa oss själva och andra. Genom att vi aktiveras/ initieras så blir kommunikationen med Universums olika dimensioner klarare och tydligare för oss.

Vi kommer gå igenom de olika själsgrupperna som är på jorden nu; Blue Ray Souls, Indigosouls, Chrystalsouls och Diamondsouls. Vi kommer även blicka tillbaks på svunna kontinenter för att du själv ska få större förståelse för din egen inkarnation på jorden i detta liv.

Vi kommer även gå in lite på astrologi, på dina mest kraftfulla egenskaper. Utöver det kommer vi göra kanaliseringsövningar för att du ska få möjlighet att lära känna och förstå din egen mediala förmåga.

Inga förkunskaper krävs.

Lär dig kanalisera – steg 2

31 oktober - 1 november  2020

Under denna andra helg i Lär dig kanalisera så lär vi oss fler olika sätt att kanalisera. Vi tränar mer på att kanalisera tillsammans och vi tränar även mer på kanaliserad skrift och att ge budskap till varandra.

Vi lär oss även mer om färger, element, symboler och mer om det Universella språket för att vi ska bli säkrare att uppfatta och tolka tecken från Universum. Vi kommer även använda oss av tarot-kort och symbolkort för att öka vårt flöde i vår mediala förmåga.

Lär dig kanalisera – steg 3

6 – 7 februari 2021

Under denna helg fortsätter vi utveckla vår medialitet och vår förmåga att kanalisera. Vi tränar tillsammans och stärker våra grundläggande kunskaper Vi tränar på fjärrskådning och telepati. Vi använder oss av vår intoning för att kommunicera på ett djupare plan. Vi arbetar med de tekniker vi lärt oss och får träna på olika saker som tex fjärrskådning, telepati, psykometri, clairvoyance med mera.

Lär dig kanalisera – steg 4

27 – 28 mars 2021

Under denna fjärde och sista helg så tränar vi på allt vi lärt oss för att vi ska känna en säkerhet i att kunna få, tolka och förmedla kanaliserade budskap.

Vi ha alla utvecklat vår egen förmåga på vårt unika sätt och med detta som grund så ska du under denna helg få utvecklas mer i det som känns rätt och intressant för dig.

Vi tränar tillsammans och använder oss av de olika tekniker som denna utbildning gett.

Vi har även diplomutdelning.

Plats: The Lighthouse Onsala

Karsegårdsvägen 38 Onsala

Om du kommer med tåg så kommer vi och hämtar dig på stationen.

Anmälan snarast till Helena-Magdalena via www.helena-magdalena.se

Pris/ helg är 3000:- inkl fika, luncher & middag

Anmälningsavgift 500:- slutbetalning 2 veckor innan kursstart. Anmälnings och kursavgift återbetalas enbart i specifika fall.

OBS: Begränsat antal platser!

Om du önskar övernatta så kontakta oss snarast ( 500:- för lördag - söndag eller 750:- för fredag - söndag)

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena.

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala.

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se 

Kontakt: info@helena-magdalena.com

Biljetter

  • Slutbetalning

    2 500,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page