top of page

lör 18 feb.

|

Holi, Haga

Göteborg 2023 Ny! Lär dig kanalisera - 1 årig mediumutbildning

Välkommen till en ny Lär dig kanalisera - 1-årig mediumutbildning

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Göteborg 2023 Ny! Lär dig kanalisera - 1 årig mediumutbildning
Göteborg 2023 Ny! Lär dig kanalisera - 1 årig mediumutbildning

Tid och plats

2 fler datum

18 feb. 10:30 – 19 feb. 16:30

Holi, Haga, Pilgatan 2A, 413 01 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Lär dig kanalisera - 1-årig mediumutbildning i Göteborg! 

Med anledning av för få anmälningar flyttas denna kurs fram till följade datum: 

Start 18–19/2. 

Därefter är det följande datum: 15 - 16/4, 30/9 - 1/10 och 4 - 5/11. 

Under 2023 håller Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt en 1-årig mediumutbildning - Lär dig kanalisera i 4 steg/helger. 

Kursen kommer att hållas i Göteborg. 

Det är begränsat antal platser, så passa på om du vill vara med. Du kan läsa alla stegen nedan. Under texten finns uppgifter för anmälan med mera.

Läs mer om de olika helgernas innehåll nedan. 

Under detta år kommer du lära dig att utveckla din mediala förmåga, framförallt utifrån att arbeta som psychic, det vill säga att lära dig att läsa av energier av andra människor och att se in i deras dåtid, nutid och framtid. Du kommer få lära dig olika tekniker att se över avstånd, fjärrskåda. Du kommer få lära dig att se över tid, till dåtiden, nutid och framtiden. Du kommer lära dig att använda tekniker som du har stor glädje av i ditt vardagliga liv och när du vill hjälpa andra människor.

Du kommer lära dig om Universums vibrationer och hur vi kommunicerar med andra dimensioner

Du kommer lära dig skillnad och likheter att arbeta som medium, psychic och sierska

Du kommer lära dig mer om det nordiska mediumskapet kontra det engelska mediumskapet

Du kommer lära dig meditera

Du kommer lära dig hur du uppfattar och tolkar tecken från Universum

Du kommer lära dig att läsa av energier på olika platser och vi kommer tillsammans besöka kraftplatser och få till oss budskap från de som levt här för länge, längesedan

Du kommer lära dig att kommunicera med andevärlden

Du kommer lära dig mer om hur du kan kommunicera med naturen

Du kommer lära dig mer om hur du kan kommunicera djuren

Du kommer lära dig psykometri

Du kommer lära dig fjärrskådning

Du kommer lära dig många olika tekniker och övningar och du kommer också att bättre förstå hur dina guider undervisar dig.

Du kommer få lära dig hur du kan skapa mer magi i ditt liv

Du kommer få lära dig så mycket mer...

Under de olika helgerna har jag skrivit upp ungefär vad vi kommer gå igenom, men jag följer gruppens utveckling och vi tar allt i en takt som alla hinner med i.

Lär dig kanalisera

Helg 1

18 - 19 februari 2023 

Denna första helg i Lär dig kanalisera fokuserar vi på dig. 

Ditt heliga kontrakt, din själsliga kod, din mediala förmåga. Under medial utveckling är det viktigt att du samtidigt arbetar med dig själv och stärker din egen guidning, öppnar upp ditt högre medvetande och undersöker din egen medialitet. När du lär dig att kanalisera kommer du kunna hjälpa dig själv och andra. Därför är en gedigen självkännedom grundläggande för din utveckling.

Vi kommer ta kontakt med vår andliga ledare och lära oss hur vi kanaliserar och även hur vi kan använda oss av vårt högre medvetande för att hjälpa oss själva och andra. Genom att vi aktiveras/ initieras så blir kommunikationen med Universums olika dimensioner klarare och tydligare för oss.

Vi kommer även att gå igenom vårt eget förhållningssätt och vårt bemötande med andra människor.

Inga förkunskaper krävs.

Helg 2

15 - 16 april 2023 

Lär dig kanalisera – med hjälp av olika tekniker

Lär dig kanalisera – med hjälp av symboler, färger med mera

Under denna andra helg i Lär dig kanalisera så lär vi oss fler olika sätt att kanalisera. Vi tränar mer på att kanalisera tillsammans och vi tränar även mer på kanaliserad skrift och att ge budskap till varandra.

Vi lär oss även mer om färger, element, symboler och mer om det Universella språket för att vi ska bli säkrare att uppfatta och tolka tecken från Universum. Vi kommer även använda oss av tarot-kort och symbolkort för att öka vårt flöde i vår mediala förmåga.

Helg 3

30 september - 1 oktober 

Lär dig kanalisera med olika tekniker 

Under denna helg fortsätter vi utveckla vår medialitet och vår förmåga att kanalisera. Vi tränar tillsammans och stärker våra grundläggande kunskaper. Vi använder oss av vår intoning för att kommunicera på ett djupare plan. Vi arbetar med de tekniker vi lärt oss och får träna på olika saker som tex fjärrskådning, telepati, psykometri, blind-date och annat spännande!

Denna helg är fylld av spännande övningar och vi tränar ännu mer på att kanalisera budskap till varandra.

Vi kommer meditera och öppna upp våra kanalisera ytterligare för att expandera vår medialitet.

Helg 4

4 - 5 november 

Fördjupning, träning och diplomering 

Under denna fjärde och sista helg så tränar vi på allt vi lärt oss för att vi ska känna en säkerhet i att kunna få, tolka och förmedla kanaliserade budskap. Vi kommer göra fler spännande övningar.

Vi ha alla utvecklat vår egen förmåga på vårt unika sätt och med detta som grund så ska du under denna helg få utvecklas mer i det som känns rätt och intressant för dig.

Vi tränar tillsammans och använder oss av de olika tekniker som denna utbildning gett.

Vi har även diplomutdelning.

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland.

Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena.

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 8 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala.

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se 

Kontakt: info@helena-magdalena.com

Priset är 3000:- / helg inkl fika

Anmälan:

Anmälningsavgift är 2000:- (500:-/helg) och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall.

Plats: centrala Göteborg, jag återkommer med adress 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare, hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara.

Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland, Portugal och Grekland.

Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och astrolog.

Helena-Magdalena har alltid brunnit för att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utveckla sin fulla potential och att förstå sitt livs högre syfte.

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Under 2022 gav hon ut böckerna Lev i ljuset - lär dig kanalisera och Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte på Vattumannens förlag.

Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och tre dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och i Åsa.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Anmälningsavgift mediumutb.

  2 000,00 kr

  +50,00 kr serviceavgift

  Denna anmälningssavgift motsvarar 500:- i anmälan/ helg. Så slutbetalningen per helg blir 2500:- och betalas 1 - 2 veckor innan aktuell helg. Anmälningsavgiften återbetalas i speciella fall, som till ex vid symtom på Covid.

  2 000,00 kr

  +50,00 kr serviceavgift

  0

  0,00 kr

 • Slutbetalning kurshelg 1

  2 500,00 kr

  2 500,00 kr

  0

  0,00 kr

 • Slutbetalning kurshelg 2

  2 500,00 kr

  2 500,00 kr

  0

  0,00 kr

 • Slutbetalning kurshelg 3

  2 500,00 kr

  2 500,00 kr

  0

  0,00 kr

 • Slutbetalning kurshelg 4

  2 500,00 kr

  2 500,00 kr

  0

  0,00 kr

 • Early-bird rabatt

  1 500,00 kr

  Passa på att boka Lär dig kanalisera med 500:- rabatt! Till dig som har bokat redan kommer vi dra av 500:- på slutbetalningen på första kursen!

  1 500,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page