top of page

sön 01 maj

|

The Lighthouse Portugal

Inställd! PORTUGAL - Anna-Lena Vikström och Erena Rangnimarie Rhose

Under denna underbara vecka får alla även en enskild vägledning av duktiga Anna-Lena Vikström!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Inställd! PORTUGAL - Anna-Lena Vikström och Erena Rangnimarie Rhose
Inställd! PORTUGAL - Anna-Lena Vikström och Erena Rangnimarie Rhose

Tid och plats

01 maj 2022 19:00 – 07 maj 2022 21:00

The Lighthouse Portugal , R. do Paraíso 58, 8400 Carvoeiro, Portugal

Gäster

Om evenemanget

Vi kan med glädje presentera två fantastiska kvinnor som är de första att hålla kurs på nystartade The Lighthouse Porugal! Tillsammans håller Anna-Lena och Erena Rangimone Rhöse kursen 

Tillbaka till Moder Jord – En kurs i Shamanism med maorifolkets prinsessa

Här kan du läsa om kursgården i Portugal

Ett unikt kurstillfälle – denna kurs är invigning av kursgården i Portugal och hålls bara denna gång. Jag och maoriprinsessan Ereena från Nya Zeeland håller en kurs som förbinder dig med moder jord och där du kommer att samarbeta med Moder jord för att hela jorden i framtiden. Jag kommer att berätta om hur man förbinder och helar olika platser på jorden och kommer i samklang med jordens puls för att bli mer intuitiv och närvarande. Ereena berättar om Maorifolkets urgamla ceremonier. Ereena gör ceremonier där du kommer i kontakt med dina egna förfäders andliga visdom. Vi gör ceremonier där nordens, samernas och söderns folk förenas för att kunna hela jorden och förändra vår framtid.

Erena Rhöse är maorier och dotter till en kvinnlig överhövding i Nya Zeelands urbefolkning. Själv är hon en puhi, en särskilt begåvad kvinna av hög rang som kan likställas med prinsessa. 

Här kan du läsa mer om Ereena. 

Här kan du läsa mer om kursinnehållet: www,anna-lena.se/shamanismiportugal.html

"Tillbaka till Moder Jords famn och Kraften i fred! 

 Under veckan får du återknyta dig med dina förfäders andliga visdom. Vi gör ceremonier från ursprungsfolkens andliga kynskaper där nordens och söderns folk och kunskap förenas, vi gör ceremonier från samerna och maorifolket och lär oss deras sätt att leva andligt. Erena kommer berätta om urfolkens visdomar, urkraftens magi och maorifolkets ceremonier.

Måndag Tema: Jord Måndagen startar med en meditation 9.30 som Anna-Lena håller och sedan berättar Ereena och gör ceremonier och övningar med oss. Vi gör ceremonier för att hälsa och förenas med moder jord och fred. Anna-Lena berättar om de gamla lappländska sätten att hitta sin intuitiva röst och inre kraft. Tisdag: Tema Luft

Temat är luft och Anna-Lena börjar dagen med en själsresa för att se och färdas över avstånd. 

Ereena fortsätter att berätta och göra ceremonier med oss. Anna-Lena ger en halvtimmes medial vägledning till några av kursdeltagarna Vi avslutar dagen med att göra en andlig själsresa och trumceremoni för helande. Onsdag 

Ledig dag med utflykt Vi börjar dagen 9.30 med morgonmeditation Torsdag: Tema eld Här gör vi ceremonier för att ta fram eld och kraften inom oss, dans och rörelse och eldceremonier Kvällen avslutas med trumresa och Anna-Lena ger medial vägledning till några av kursdeltagarna Fredag: Tema Vatten Ereena pratar om Maorifolkets speciella förhållande till vattnet och vi gör en ceremoni vid havet som gör oss till ambassadörer för Moder jord.

Erena Rangimone Rhöse är maiorifolkets prinsessa från Nya Zeeland som arbetar för urfolkens rättigheter och lär ut sitt folks gamla traditioner. 

Anna-Lena Vikström är välkänd sierska och medium, som bland annat är en av profilerna på Tidningen Nära. Du kan läsa mer om Anna-Lena på hennes hemsida. Du hittar den här! 

Under denna underbara vecka får alla även en enskild vägledning av duktiga Anna-Lena Vikström! 

Priset för kursen är: 

8 000:- 

Varmt välkomna på kurs på The Lighthouse i Portugal!

När du har anmält dig till kurs så kommer du få mer praktisk information gällande din vistelse i Portugal. Men här är det viktigaste inför din anmälan.

Vackra The Lighthouse Portugal är beläget på Rua do Paraiso, Paradisvägen och nedanför ligger Praia Da Paraiso, Paradisstranden, så perfekt ordnat! Så välkommen till paradiset!

Huset i Carvoeiro är rymligt med fyra sovrum, fyra badrum, stort vardagsrum och kök. Huset är omgivet av terrasser i olika etage, alla med havsutsikt och med en underbar takterrass med milsvid utsikt över Atlanten.

I närheten finns den vackra stranden I Carvoeiro och det lilla torget med uteserveringar, caféer och glasskiosker. I närheten finns också affärer och butiker.

Plats: The Lighthouse Portugal

Rua do Paraiso 58, 8400-518 Carvoeiro

Portugal

Flygplats: Faro

Transport från Faro flygplats till Carvoeiro ligger på

25 - 30 euro per person, ca. 60 km.

Taxi ca 50 € per bil.

The Lighthouse Portugal finns i ett vackert hus, precis vid havet. Huset är rymligt och innehåller kök, vardagsrum, fyra sovrum och tre badrum. Runt huset finns ett flertal terrasser och uppe på taket finns även en takterrass med en underbar utsikt över Atlanten.

Huset har även pool.

Logi:  Upp till tio personer kan bo på The Lighthouse Portugal i delat rum.

Kost och logi (boende i delat rum på the Lighthouse), frukost och lunch är 800:-/ natt.

Anmälan om boende mailas till Christer Boteus på The Lighthouse Portugal

christer.boteus@outlook.com

Övernattning, frukost och lunch kostar 800:-/natt.

Om du övernattar på hotell så betalar du enbart för lunch 15 € / dag

För dig som vill bo på hotell i närheten rekommenderar vi:  Castelo Guest House: https://ocastelo.net/

Hotel Carvoeiro Plaza https://www.carvoeiroplaza.com/

Gällande rekommendationer avseende Covid-19:  

Vi på The Lighthouse följer FHM´s rekommendationer och även UD´s reserekommendationer. Då världen är i ett ansträngt läge så får vi alla vara beredda på snabba förändringar så att vi alla är flexibla.

Så tänk på att boka flygbiljetter som är avboknings- eller ombokningsbara. 

Det är bra att se över sin hemförsäkring vad det gäller resa.

Gällande kursen på The Lighthouse så följer vi ovanstående rekommendationer och det innebär att vi, i första hand flyttar fram kursen, i annat fall så återbetalar vi erlagd kursavgift vid inställd kurs.  

Om du inte har EU´s covidpass och får ett positivt PCR-test innan resa så gäller följande att vi i första hand flyttar fram din anmälan till nästa kurs. 

I annat fall så återbetalar vi din kursavgift.  

 

Varmt välkomna till The Lighthouse Portugal!

Biljetter

 • Kurs i Portugal

  Kurs med Anna-Lena & Erena

  8 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälningsavgift Portugal

  2 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning Portugal

  6 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page