top of page

tis 07 maj

|

Webbkurs!

Unik webbkurs - Lev nu förverkliga dina drömmar!

Passa på – i nymånens sken startar Helena-Magdalena en ny, unik webbkurs för just dig som vill förverkliga dina drömmar! Med live-webbinars fyra tisdagar, övningar, daglig inspiration och en härlig grupp av människor som vill leva nu och förverkliga sina drömmar! > Begränsat antal deltagare!

Unik webbkurs - Lev nu förverkliga dina drömmar!
Unik webbkurs - Lev nu förverkliga dina drömmar!

Tid och plats

07 maj 2024 19:00 – 28 maj 2024 20:30

Webbkurs!

Gäster

Om evenemanget

Lev nu – förverkliga dina drömmar!

Passa på – i nymånens sken startar Helena-Magdalena en ny, unik webbkurs för just dig som vill förverkliga dina drömmar!

Med live-webbinars fyra tisdagar, övningar, daglig inspiration och en härlig grupp av människor som vill leva nu och förverkliga sina drömmar!

Längtar du efter att leva det liv du alltid drömt om? Det är dags nu! Du är en magisk medskapare till din egen framtid, du är regissören och ditt liv är filmen om dig själv! Det du attraherar och manifesterar är helt enkelt det du sänder ut att du är eller har, gång på gång, varenda minut.

 Är du redo att ta kontroll över ditt liv och skapa den framtid du alltid drömt om? Låt Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt vara din guide i denna fantastiska resa!

Låt oss använda oss av de fantastiska energierna som skapas för oss nu, som innebär helt nya vägar och en känsla av omstart! Under nästa vecka är det dags att sikta mot stjärnorna och börja bygga ditt drömliv! Låt Nymånen i Oxen bli den kraft som hjälper dig att nå dina mål genom att du använder dig av de resurser du besitter!

I denna spännande webbkurs kommer du att lära dig om den inre kraften som formar din verklighet och hur du kan använda tankens kraft för att uppnå dina drömmar. 

Utforska den osynliga tråden som förbinder tankar, känslor och åtgärder, och lär dig hur du kan skapa en tydlig vision av ditt drömliv!

Gå med på en resa in i dig själv och låt tankens kraft inspirera dig. 

Kom och lär dig att forma din verklighet och få verktyg för att göra dina drömmar till en verklighet. 

Tillsammans med Helena-Magdalena kommer du att förstå hur du kan leva i harmoni med din inre visdom och använda praktiska strategier för att uppnå dina mål.

Låt inte den här chansen att ändra ditt liv för alltid passera dig!

För er som anmält er finns en sluten Facebookgrupp där all info och inspiration delas! 

Sök medlemsskap här: https://www.facebook.com/groups/761953209379787/

Webbkursen innehåller - fyra live-webbinars - daglig inspiration - du får lära dig nya dagliga rutiner som gör att du skapar din framtid hela tiden - du får spännande övningar och verktyg att använda dig av för att lägga grunden till ditt nya liv!

OBS! Begränsat antal platser så först till kvarn!

Passa på 999:- för hela webbkursen

(normalt 1999:- )

Du anmäler dig genom att Swisha 999:- till

0768-904906 eller genom att betala med kort här i eventet.

Helena-Magdalena Ivekrans är utbildad inom bland annat sociologi, psykologi och psykiatri och har en universitetsexamen i Social Omsorg. 

Hon har under många år varit verksam som chef inom socialtjänsten. Parallellt har hon arbetat som medium, astrolog och healer samt lett kurser i personlig och andlig utveckling.

Helena-Magdalena är internationell föreläsare och författare. Som skribent skriver Helena-Magdalena horoskopen för Tara och Nära, hon är även en av tidningen Näras andliga profiler och skriver veckans astroguidning. Genom åren har hon gett ut fem böcker, varit medförfattare i två och gett ut elva onlinekurser. Helena-Magdalena håller kurser i Sverige, Grekland, Portugal, Finland och Danmark. Under 2024 ges även hennes, Nära och Burdes Astrology Calender ut i Sverige, England och USA.

Dela detta evenemang

bottom of page